Musik

Koncert i Laden den tirsdag den 22. maj kl 19:30 med Skive Musikskoles kor

Skive Musikskoles kor har indøvet et specielt Aakjær- repertoire, gamle og nye sange. Der bliver også fællessang . Koret giver også prøver på, hvad de også synger.

Vores husorkester Bente og Leif gæster os igen med en musikalsk forestilling, der mest via sange, men også anekdoter og uddrag fra Jeppe Aakjærs prosatekster, tegner et helhedsportræt af Jeppe Aakjær

 

 

Koncert i Laden med Bente Kure & Leif Ernstsen - torsdag den 12. juli klokken 19:30

Klassik musikaften i Forsamlingshuset/laden

fredag den 17. august kl 19:30

med Maria Elisabeth Hersing og Peter Schmidt

Jeppe og Johannes Show på Høloftet Onsdag den 10. oktober kl 19:30

ved Troels Laursen og Samuel Frederiksen

Skoleinspektør Samuel Frederiksen, Hvalpsund og Sogne- og sygehuspræst Troels Laursen, Ullits, lede publikum gennem et program med fællessang, oplæsning på dialekt og fortællinger om de to store og forskellige digtere. De boede på hver sin side af Limfjorden mellem Sundsøre og Hvalpsund, og udover at være kollegaer til fælles inspiration, havde de også et livslangt venskab.

Det vil være velkendte og mindre kendte værker af de to jyske tenorer, der vil blive brugt til at fortælle om dem og om deres venskab og den tid de levede i.

De to initiativtagere vil gerne understrege, at de ikke er eksperter udi hverken Jeppe Aakjær eller Johannes V. Jensen, men at de til gengæld er drevet af glæden over og ved sangen, samt den gode fortælling som de nu gerne vil dele med andre. Derfor har programmet også fået navn af show, så der er lagt op til et par timer med både oplysning og underholdning. Et program for både sanger- og lattermusklerne.

 

Aakjærselskabet

Jenlevej 6

7870 Roslev

24 26 00 25

Aakjærselskabet er et af Europas største litteraturselskaber, og har ca. 2500 medlemmer.